Despre noi

 

Infiintarea librariei noastre a avut ca temei principal dragostea si pasiunea noastra pentru cartile avand ca subiect cultivarea sufletului.

 

Chiar si in aceasta perioada de timp, in care preferam televizorul si calcultorul pentru a ne informa si a invata, am observat ca romanii raman atasati de vechea metoda de cultivare: CARTEA. Acest lucru se vede cel mai bine la metrou, unde foarte multi oameni au cate o carte in subiectul careia se refugiaza pana la locul de munca.

 

Totodata, am intalnit in mica noastra librarie fizica din ce in ce mai multi oameni, de diferite varste, care isi doresc sa invete sa raspunda la intrebari ca acestea: „De ce spun ca sunt ortodox?” , „E bine sa fiu ortodox?” , „Sunt pe drumul cel bun” , „Cum trebuie sa fiu in relatia cu cei de alta religie?” etc. Sunt oameni care nu stiau ca exista carti care pot raspunde la aceste intrabari, oameni care au vazut sau au carti de rugaciune, dar nu si de invatatura despre credinta.Astfel, tinand cont de cele spuse mai sus, noi incercam sa punem la dispozitia cititorilor carti ortodoxe care sa acopere o gama cat mai larga de nevoi spirituale: carti de invatatura ortodoxa, scrieri ale parintilor duhovnicesti, viata si minunile sfintilor, istorie bisericeasca, povestiri ortodoxe, carti de rugaciune si acatiste, marturii despre martiri si multe altele.

 

Incepand cu toamna anului 2013 punem la dispozitia iubitorilor de carte titluri ce acopera mai multe domenii: literatura romana si universala, stiinte, dezvoltare personala si multe altele.Puteți comanda și cărți ce nu apar încă pe site-ul nostru prin telefon la: 0723.462.740 (intre 09.00 si 20.00) sau prin e-mail:  info@libraria-liliana.ro. În cel mai scurt timp noi vă vom informa despre disponibilitatea și prețul produselor comandate.


 

Pentru a intra in posesia cartilor dorite, puteti comanda de pe acest site si puteti  sa le ridicati personal NUMAI cu programare telefonica in prealabil la telefon 0723.462.740

Daca doriti sa comandati de pe site, o puteti face oricand, cu mentiunea ca in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale nu se trimit colete, acestea urmand a fi prelucrate in zilele lucratoare ce urmeaza acestora.Site-ul Libraria Liliana este operat de firma  S.C. Arlechin Total Distribution S.R.L. , avand urmatoarele date de identificare:

Sediu: str. Ciutaci, nr. 552A, Com. Domnesti, Jud. Ilfov

CUI: RO 27181987

Nr. inreg. Reg. Com. : J23/1288/2012

Cont IBAN: RO76INGB0000999904531480

Banca: ING BANK - Suc. Bucuresti