Intrebari frecvente

Intrebari despre produse si comenzi

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Nu, aveti posibilitatea sa comandati doar introducand datele dvs pentru facturare si livrare colet si numai daca doriti va puteti face cont de utilizator. Avantajul constituirii unui cont este ca puteti beneficia de ofertele ce se fac pentru utilizatorii inregistrati.


Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati numele dvs. si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda (ID-ul nu e obligatoriu). Sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.462.740.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Stadiu comanda.

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez un produs care nu apare pe site-ul dvs. Cum procedez?

Pentru  carti/CD/DVD de religie ortodoxa, ce nu apar inca pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau ne puteti contacta telefonic la nr. de telefon 0723.462.740. In cel mai scurt timp noi vom informa asupra disponibilitatii si pretului produsului.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau telefonand la nr. de telefon 0723.462.740.

 

Cand pot comanda?

 

Putei comanda cartile dorite pe site oricand, iar comezile facute in zilele de sambata si duminica vor fi trimise in ziua de luni.

 

Unde si cand ma pot prezenta pentru a ridica personal comanda facuta pe site?

 

Ne puteti gasi pe str. Dreptatii nr. 16, sector 6, Bucuresti (intre statiile de metrou Lujerului si Gorjului, mai precis intre pietele Piata Veteranilor si Piata Gorjului), pe strada cu Biserica Sfanta Cuvioasa Parascheva.

Programul de lucru este de luni - vineri 09.00 - 20.00, sambata si duminca este inchis. Este necesara programarea telefonica in prealabil pentru ridicarea produselor.