Transport si retururi

Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 

  •    Ramburs prin Posta Romana, Livrare in 6-10 zile. La valoarea comenzilor se adauga urmatoarele tarife postale: 14 lei (comenzi de pana la 49 lei), 11 lei (comenzi cu valori de peste 50 de lei inclusiv).

  •  Ramburs prin Curier Rapid, indiferent de valoarea comenzii, Livrare in 3-5 zile:

                  -    9 lei - doar in Bucuresti;

                  -  21 lei - in restul tarii (orase, comune, sate).


  •      Ridicare de la magazinul nostru, Livrare gratuita (DOAR CU PROGRAMARE TELEFONICA IN PREALABIL).


Returnarea produselor:

 

Libraria noastra isi doreste multumirea tuturor clientilor care cumpara produse de la noi.

Daca sunteti persoana fizica, aveti posibilitatatea de a returna produsele cumparate in termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, in ambalajul original si doar daca acesta nu a suferit deteriorari.

In 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (notificare scrisa si semnata de cumparator si transmisa electronic sau prin posta cu confirmare de primire) veti primi contravaloarea comenzii returnate.

Libraria Liliana (www.libraria-liliana.ro) are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acetuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, libraria-liliana.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Desi legea prevede ca puteti returna produsele fara a preciza un motiv, noi v-am fi recunoscatori daca ne-ati oferi o explicatie, pentru a evita pe viitor astfel de situatii.