OFERTA SAPTAMANII

Numai pana duminica, 5 august, inclusiv, puteti cumpara cartile de mai jos la preturile speciale.

 

Note:

- desigur ca odata cu ofertele promotionale alese puteti sa mai comandati si alte carti ce apar pe site, sau ne puteti suna pentru alte titluri ce va intereseaza;

- taxa postala, indiferent de valoarea comenzii este de 8 lei.

 

OFERTA (apasati titlul ofertei pentru a vedea detalii) o gasiti si la Categorii carti - Oferta saptamanii:

 

Comentariu la Evanghelia Sfantului Ioan (numai 1 buc.) - autor. Sfantul Chiril al Alexandriei, o carte voluminoasa, tiparita cu binecuvantarea PF Teoctist, notele si traducerea sunt facute de Parintele Dumitru Staniloaie. O carte de nelipsit din biblioteca oricarui crestin. Cartea este redusa de la 84 lei la 74 lei, cu cei 10 lei ramasi puteti cumpara o alta carte sau alte carti. 

 

Epistole (numai 1 buc.) - autor Sfantul Vasile cel Mare, colectia PSB noua nr. 3, redusa de la 71 lei la 56 lei, deci va mai raman 15 lei cu care puteti achizitiona alte carti daca doriti. 

 

Pateric Egyptean (suficiente pe stoc) - o colectie impresionanta de invataturi ale primilor parinti ce au trait in Egipt. Varianta aceasta, a editurii Sophia, este cea mai completa si v-o oferim redusa cu 10%, de la 65 lei la 58,50 lei, deci va mai raman 6,50 lei cu care puteti cumpara alta carte daca doriti. 

 

Biblia sau Sfanta Scriptura (stoc limitat) - format 053 (A5), editie a Sfantului Sinod, editata de Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa, cuprinde Vechiul Testament si Noul Testament. Cartea a fost redusa de la 55 lei la 45 lei, deci va mai raman 10 lei cu care puteti cumpara ale carti daca doriti.  

 

Cartea neamului lui Iisus Hristos (numai 1 buc. ) - de Lect. Dr. Constantin Preda, editura IBMOR, carte redusa cu 20% de la 35 lei la 28 lei, deci va raman 7 lei cu care puteti achizitiona alte carti daca doriti.