Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Libraria Liliana (libraria-liliana.ro).

Site-ul Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) este operat de societatea S.C. ARLECHIN TOTAL DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul in Domnesti, str. Ciutaci, nr. 552A, jud. Ilfov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 23/1288/2012 avand CUI RO27181987, cont bancar (IBAN)  deschis la ING BANK N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori umane de operare).

 

Returnarea produselor

 

Daca sunteti persoana fizica, aveti posibilitatatea de a returna produsele cumparate in termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

 

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, in ambalajul original si doar daca acesta nu a suferit deteriorari.

In 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (notificare scrisa si semnata de cumparator si transmisa electronic sau prin posta cu confirmare de primire) veti primi contravaloarea comenzii returnate.

Libraria Liliana (www.libraria-liliana.ro) are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acetuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, libraria-liliana.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Libraria Liliana (libraria-liliana.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Libraria Liliana (libraria-liliana.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email libraria.liliana@gmail.com